Om os

Om os | Support Solutions

Hvem er vi?

Tag din virksomhed til næste niveau

Support Solutions ApS er en nystartet IT-konsulentvirksomhed, der tilbyder IT-konsulentydelser i topklasse til virksomheder i alle størrelser. Har din virksomheds IT-afdeling travlt og har brug for en ekstra hånd til at håndtere 1. & 2. level support, avancerede IT-projekter og implementeringer eller til at rydde dit efterslæb? Så tag endelig kontakt til os på enten E-mail eller telefon. Vi er altid klar til at gå i dialog for at forstå dine behov og tale om, hvad vi kan levere.

Hvorfor vælge os?

Vi fungere som dit in-house team

Hos Support Solutions er kunden vores primære fokus. Vi byder vores kunder, deres ideer og instruktioner helhjertet velkommen og fuldfører hvert projekt med beslutsomhed og ære. Vi garanterer dig:

Hvem er vi?

Vi er et IT-konsulenthus med forskellige passionerede IT-nørder. Vi har et omfattende kendskab til IT-infrastruktur samt stor erfaring med at levere de nødvendige IT kompetencer til hver opgave eller projekt hos store og små virksomheder.

Vores teknologihistorie

Vi har hver især ageret IT-konsulenter siden 2013 og har arbejdet med diverse teknologier som Microsoft 365, Azure, SAP og mange flere. Vi har erfaring med drift 24/7, hvor systemafbrydelser kan resultere i store økonomiske tab. Derfor er vi sikre på at kunne levere den rette kompetence til lige netop dit behov.

Vores mission

Vores mission er at gøre det muligt for virksomheder at realisere deres fulde potentiale ved at yde den bedste service og tilbyde de mest attraktive IT-kompetencer i branchen.